NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stålbygg Stålbygg Stålbygg Stålbygg - fotballhall

Stålbygg

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålbygg. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, med fokus på lager og stålbygg og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer Linto isolerte og uisolerte bygg og haller, og leverer arkitekttegnede bygg tilpasset kundens behov til avtalt tid og pris. Samtidig jobber vi kontinuerlig med å være i utvikling og å ta i bruk det siste av moderne teknologi. Vi jobber primært med bygg fra 1000 kvadratmeter og oppover selv om mindre prosjekter forekommer.

Å bygge et stålbygg er en fleksibel måte å bygge på. Stålbygg har kortere og mer forutsigbar produksjonstid enn andre byggeformer. I tillegg er stålbygg svært miljøvennlig og enkelt å vedlikeholde. Disse konstruksjonene er så sterke og fleksible at det står i mot orkaner og til og med jordskjelv.

Et stålbygg fra Hallmaker leveres i alle størrelser, og gjerne med mesanin for kontorfunksjoner. Vi leverer ditt stålbygg i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. Stålbygg leveres normalt med flatt tak for å ivareta norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer bygnings – geometrien. Våre tidligere kunder av stålbygg inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle, Rema 1000 og Kværner Stord.

Du kan se fler eksempler på bygg og haller vi har levert på forsiden. Hallmaker sitt tilbud på stålbygg, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i levetiden/leietiden til ditt bygg.En leieavtale gir deg forutsigbarhet på kostnader og mulighet for å konsentrere deg om egen kjernevirksomhet. Alle vedlikeholdskostnader er inkludert i serviceavtalen til ditt stålbygg. Hallmaker kan selvfølgelig levere bygg og haller over hele landet med samme sikkerhet og kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat om ditt neste bygg fra Hallmaker.

Er du interessert i lære mer og lese mer om hvorfor et stålbygg fra Hallmaker er et godt alternativ for din bedrift, kan du følge denne linken og se fordelene med et stålbygg

For å komme raskt i kontakt med oss for en uforpliktende prat, benytt deg av kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.Videoen er en fortfilm fra konstruksjonen av stålbygg-hangaren til Norwegian Air Shuttle på GardermoenSend forespørsel