NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Ett nytt bygg hver dag!

Hallmaker-konsernet er en av Norges ledende leverandører innen byggeløsninger og tilbyr alt fra stålbygg til spesialkonstruerte plasthaller. Selskapet tilbyr også leie- og entreprenørtjenester. Selskapet har virksomhet i Norge, Sverige, Polen, Storbritannia og USA.

 

Vi har fortsatt å definere og utvikle våre fem kjernevirksomhetsområder og vår voksende portefølje av innovative strukturer og tilhørende produkter og tjenester. Disse inkluderer Rubb Building Systems (leverer rubbhaller i Norge, Storbritannia, USA, Sverige og Polen), Hallmaker AS (leverer stålbygg), RentHall (utleie), Plamek Building Services (konstruksjon og vedlikehold) og ArqDesign (balkongløsninger).

 

Rubb Industries er en velkjent, global leder innen plasthaller. Hallmaker AS produserer stålhaller og tilbyr nøkkelferdige prosjekter. RentHall tilbyr konkurransedyktige leieløsninger, og Plamek tilbyr løsninger innen konstruksjon, service og ettermarkedet.

 

Arqdesign spesialiserer seg på tilpassede balkonger og glassløsninger. Hallmaker er en av verdens ledende produsenter av miljøvennlige, modulære haller og løsninger i plast. Selskapet er også markedsleder innen utleie.

 

Historien vår strekker seg nesten 100 år tilbake i tid, og vi ønsker å fortsette tradisjonen med å levere produkter og tjenester av høy kvalitet. Erfaring, høy kompetanse og smarte løsninger kjennetegner alt vi leverer.

 

Samtidig jobber vi kontinuerlig med å utvikle og implementere den nyeste teknologien for å kunne levere det beste produktet til våre kunder. Vi samarbeider med eksperter og arkitekter som blant annet har ført til nominasjon fra Norwegian Design. Vi er også kjente leverandører til blant annet Oslo havn, flyhangarer på Gardemoen, Segelhallen for Oslo Pensionsförsäkring og Ericssonhallen i Borås. Ta kontakt i dag for å se hvordan vi kan hjelpe deg.

 

Fra salmaker til Hallmaker.
Les vår historie.

 

Slik går du frem når du skal anskaffe stålbygg.
Les vår guide.

 

ANDRE PRODUKTER OG TJENESTER:


Stålhaller

PLASTHALLER

VEDLIKEHOLD BYGG

UTLEIE AV HALL

BALKONG/INNGLASSING