NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stålhall Stålhall

Send forespørsel

  Stålhall

  Vurderer du å bygge en stålhall? Det kan vi i Hallmaker hjelpe deg med! Med over 30 års erfaring, kan vi si at vi er en av Norges ledende leverandører av stålhaller.
   
  Ønsker du å vite mer om hvorfor en stålhall kan være noe for deg, bør du lese videre.
   

  Stålhall – Fordi det er enkelt og miljøvennlig

   
  Det går raskere å sette opp en stålhall enn bygg i andre materialer, i tillegg til at stålhaller er mer kostnadseffektive og miljøvennlige. Enkelte komponenter av en stålhall kan gjenbrukes, og selve konstruksjonen av stålhallen er resirkulerbar. På denne måten skåner du naturmateriale.
   
  I tillegg er en byggeplass for en stålhall mindre forurensende enn andre byggemetoder på grunn av prefabrikkerte stålelementer. Dette gir mindre behov for lagning og en enklere monteringsprosess. Dette fører også til en ryddigere byggeplass og til mindre avfall.
   

  Fleksibelt og stødig

   
  Der andre bygg av tradisjonelle byggematerialer kanskje ikke tåler orkaner eller uvær, vil en stålhall stå stødig uansett vær. I tillegg krever stålbygg mindre vedlikehold enn tradisjonelle byggematerialer.
   
  I tillegg er stål i seg selv veldig fleksibelt, noe som betyr at du kan bygge alle typer haller med dette materialet. Derfor kan det være lurt å bygge med stål på grunn av de ubegrensede mulighetene dette materialet gir. I de industriene vi ser raske endringer, kan du med et stålbygg også gjøre raske endringer på eksisterende bygg.
   

  Derfor bør du velge Hallmaker

   
  I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålhaller. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919 og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer isolerte og uisolerte stålhaller over hele landet til avtalt tid og pris. Vi jobber primært med stålhaller fra 500 kvadratmeter og oppover, men ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne et næringsbygg som passer ditt behov.
   
  Som eneste norske aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer en stålhall. Dette fokuset har blant annet ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka. Hallmaker sitt tilbud på stålhall, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i hallens levetid/leietid.
   
  Alle Hallmaker sine stålbygg og stålhaller kan selvfølgelig leveres over hele landet med like god kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig samtale om din neste stålhall.