NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stålhall til landbruk Stålhall til landbruk

Stålhall til landbruk

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålbygg og stålhall til landbruk. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919 og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer isolerte stålhaller til landbruk over hele landet. Hallmaker har standardiserte stålbyggkonstruksjoner med spennvidde fra 12 til 20 meter, perfekt for landbruk. Vi jobber primært med stålbygg og landbrukshaller fra 1000 kvadratmeter og oppover, men vi har du spesielle behov for din stålhall til landbruk, skal vi finne en løsning som passer deg.

Som eneste norske aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer isolert stålbygg. Dette fokuset har blant annet ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka. Våre tidligere kunder av stålhaller inkluderer også blant andre Shuttle, Rema 1000 og Kværner Stord – i tillegg til en lang rekke fornøyde bønder. Se eksempler på stålhall til landbruk vi har levert på forsiden.

Hallmaker sitt tilbud på stålhall til landbruk, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i hallens levetid/leietid. Kontakt Hallmaker for pris på stålhall til landbruk i dag.Send forespørsel