NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Rundbuehall Rundbuehall Rundbuehall

Send forespørsel

  Rundbuehall

  Har du behov for en rundbuehall? Hallmaker leverer kostnadseffektive og slitesterke bygg, tilpasset dine behov.

  Hallmaker er en av verdens fremste produsenter av miljøvennlige modulbaserte haller og dukløsninger. Med nærmere 100 års erfaring jobber vi for å kontinuerlig være i utvikling og ta i bruk det nyeste innen teknologi.

  Vårt selskap består av en rekke underselskaper med hovedkontor på Lysaker og Krøderen, nord for Oslo. Produksjonen foregår i Polen, USA, England, Sverige og Norge. Som eneste norske aktør i vårt segment benytter vi oss av arkitekter når vi leverer våre designhaller.

   

  Dette kan en rundbuehall brukes til

  En rundbuehall er både enkel og billig å sette opp, noe som gjør bygget svært anvendelig. Materialene i stål tåler hardt vind og vær, og hallen kan tilpasset ditt behov og din virksomhet.

  En rundbuehall kan blant annet brukes til:

  – Fjøs og driftsbygninger
  – Garasje
  – Lager
  – Verksted

  Med en rundbuehall kan du forlenge utesesongen for dyrene med et lunt og tørt hus. Dersom rundbuehallen skal brukes til dyr, anbefales det at du monterer den nederste lekten på undersiden av vinkellask og beskyttelsesplate. Husk også å stormsikre rundbuehallen. Våre rundbuehaller i stål er også ypperlige til lager- og verkstedhaller, enten du trenger et sted til oppbevaring eller ekstra beskyttelse mot vær og vind.

   

   

  Hvorfor velge stålbygg fra Hallmaker?

  En rundbuehall fra Hallmaker er solid utført av rørbuer på bunnramme og bekledd med solide stålplater med bølger i høyderetningen. Våre haller leveres prefabrikkert og monteres ferdig på stedet.

  Fordelene med å velge stålbygg fra Hallmaker er mange:

  – Det går raskere enn andre materialer.
  – Stålbygg er svært sterke materialer og tåler hardt vær.
  – Det er kostnadseffektivt sammenlignet med tradisjonelle byggemetoder.
  – Stålbygg er miljøvennlig.
  – Stålbygg er resirkulerbart, prefabrikkerte elementer kan brukes om igjen.
  – Stålbygg har en mer forutsigbar byggeprosess.
  – Stålbygg krever mindre vedlikehold enn andre materialer.
  – Stål er et fleksibelt materiale – det kan brukes til de fleste formål, og det er enkelt å bygge ut bygget ved behov.

  Hallmaker leverer næringsbygg og haller over hele landet med samme sikkerhet og kvalitet. Vi jobber primært med næringsbygg fra 1000 kvadratmeter og oppover, men ta gjerne kontakt med oss uansett behov, så skal vi finne et næringsbygg som passer deg.

  Vedlikehold og serviceavtale

  Med en serviceavtale fra Plamek AS kan du redusere risikoen for uforutsette kostnader og driftsstans i bygget. Du får også lave og forutsigbare vedlikeholdskostnader, noe som sikrer din lønnsomhet.

  Gjennom vår vedlikeholdsavtale sørger vi for at kvaliteten og bruksverdien på bygget bevares gjennom jevnlig og fagmessig vedlikehold. Avtalen sikrer at kravene i internkontrollforskriften ivaretas på en sikker, økonomisk og effektiv måte. Du har også full tilgang på våre medarbeidere til enhver tid. Dersom noe uforutsett skulle skje, har du en 48-timers garanti for å utbedre skader skader ved innbrudd, vannlekkasje, brann, storm, jordskjelv, påkjørsel og andre ytre påkjenninger.

  Kontakt oss i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat om ditt neste bygg fra Hallmaker.