NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stålhall til landbruk

Send forespørsel

  Redskapshus

  Hallmaker har vært en av landets ledende leverandører innen redskapshus og stålbygg i mer enn 30 år. Selskapet ble stiftet av Hans Kristian Torgersen i 1919, og er fremdeles i familiens eie. Vi produserer miljøvennlige modulbaserte haller og dukløsninger til ulike bygg.
   
  Hallmakers konsept med flyttbare, modulbaserte og fullisolerte haller og bygg, gir deg som kunde lav risiko og lav kostnad. Enten du vil leie eller eie, leverer vi solide og funksjonelle redskapshus. Vi har et bredt utvalg av størrelser og funksjoner.
   
  Det er mange fordeler med å velge stål i konstruksjonen. Det er raskt og kostnadseffektivt å sette opp, har stor bæreevne i forhold til vekt og åpner opp for fleksibilitet i konstruksjon og fasong. Et stålbygg er svært vedlikeholdsvennlig og tåler ekstremt uvær. Slike egenskaper er essensielle for bygninger som skal tåle det norske klimaet. Hos Hallmaker dimensjonerer vi etter norske vær- og vindforhold, noe som sørger for sikker oppføring og bruk av bygget. Ved å bruke stål som byggemateriale kan du sette opp alt fra mindre redskapshus, til større bygninger som for eksempel flyhangarer.
   
  Noen eksempler på stålbygninger er:
   
  – Redskapshus

  – Kjøle- og fryselager

  – Flerbrukshall

  – Sorteringshall

  – Idrettshall
   
  Bygningens formål avgjør valg av funksjon, kvalitet, totalkostnad og ferdigstillelse. Et redskapshus fra Hallmaker gir deg høy fleksibilitet gjennom standardiserte moduler, slik at det er enkelt å utvide dersom plass- eller funksjonsbehovet skulle endre seg. Vi hjelper deg med valg av løsninger, og kan bistå med eksterne rådgivere til prosjektet. Som eneste norsk aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer isolerte stålbygg. Dette har ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka.
   
  Enten du vil leie eller eie, er et redskapshus fra Hallmaker et godt valg. Vårt mål er å sikre fokus på din kjernevirksomhet, og forutsigbare kostnader i hele byggets eie- eller leietid. Vi leverer redskapshus og andre stålbygg over hele landet. Kontakt oss gjerne for et godt tilbud på redskapshus.