NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stålhaller

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende aktører innen stålhaller. I Hallmaker produserer, designer og monterer vi proprietære og arkitektdesignede produkter som er tilpasset kundenes behov.

Vi jobber også med å utvikle og implementere den nyeste ingeniørteknologien i våre produkter. Vårt fokus er å produsere haller som starter på 1000m² og oppover, selv om vi noen ganger leverer mindre prosjekter. Stålhaller gir en fleksibel måte å bygge på. De har en kortere og mer forutsigbar produksjonsfase enn andre typer konstruksjoner. Stålhaller er også sett fra et miljømessig synspunkt bedre, og er enkle å vedlikeholde. Vi har levert haller til kunder som Byggmax, Norwegian Air Shuttle og Avis Car Rental. Du kan se flere referanseprosjekter på forsiden hallmaker.no.

Enten du ønsker å kjøpe eller leie, kan vi hjelpe deg med å fokusere på kjernevirksomheten mens vi tar oss av levering av den nye bygningen. Ved å signere en serviceavtale, kan du også sikre en sikker drift og forutsigbare vedlikeholdskostnader.