NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stort industriprosjekt, bygget med formål å fungere som et industribygg for utleie.

Hvor: Eggemoen, Hønefoss
Kunde: Ola Tronrud AS
Spesifikasjoner: 30 x 108m

 

Hallmaker har gjennomført flere prosjekter for Ola Tronrud AS, inkludert en mindre flyhangar og dette større industri bygger for utleie.

 

Bygningen har mange større vinduer, som gir rom for naturlig lys, og god plass for utleie bruksområder. Begge byggene er utført på Eggemoen, Hønefoss. Hønefoss Flyplass, Eggemoen (ENEG) har Norges retteste rullebane, reetablert i 2010 med en asfaltert lengde på 2105 meter Denne bygningen ble designet i tråd med hovedbygningen som allerede ble bygd på stedet på Eggemoen, Hønefoss. Hallmaker måtte vurdere de eksterne landemerkene og estetikken. Alle fargene i byggematerialene ble nøye justert for å passe til den eksisterende bygningen. Videre tilpasset Hallmaker glassfasader for å møte kundens krav.

 

I dette prosjektet brukte Hallmaker Kingspan stålbekledning til veggene, Protan AS stoffbekledning til taket og Østlandske Fasadeteknikk leverte ytterdørene og glassvinduene. Bygningen ble bygget på bare 6-8 uker, med stålrammen satt opp, takpaneler montert, veggmontert, de fleste vinduer og dører installert og taktekking ferdigstilt innen denne tiden.

 

Bygningen har et stort antall vinduer for å gi naturlig lys og gir et stort, åpent rom til utleieformål. Begge bygningene ble ferdigstilt på Eggemoen, Hønefoss. Hønefoss Lufthavn ligger beleilig til på et platå mellom Jevnaker og Hønefoss, og tilbyr førsteklasses luftfartsfasiliteter for bedrifter basert på sine lokaler.