NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Næringsbygg Næringsbygg

Send forespørsel

  Næringsbygg

  Er du på jakt etter en seriøs leverandør av næringsbygg? Da har du kommet til riktig sted. Vi i Hallmaker har mer enn 30 års erfaring med alt innenfor næringsbygg av stål. I dag er vi faktisk en av Norges ledende leverandører. Ønsker du å vite mer om hva vi kan gjøre for deg, bør du lese videre.
   

  Vi kan næringsbygg

   
  Vi prosjekterer og monterer Linto isolerte og uisolerte næringsbygg, og leverer arkitekttegnede bygg og haller tilpasset kundens behov til avtalt tid og pris.
   
  Et næringsbygg fra Hallmaker leveres i alle størrelser, og gjerne med mesanin for kontorfunksjoner. Vi jobber primært med næringsbygg fra 1000 kvadratmeter og oppover, men ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne et næringsbygg som passer ditt behov.
   
  Vi leverer ditt bygg i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. Våre bygg leveres normalt med flatt tak for å ivareta norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer bygningsgeometrien.
   
  Hallmaker sitt tilbud på næringsbygg, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i levetiden/leietiden til ditt næringsbygg.
   
  Våre tidligere kunder av næringsbygg inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle, Rema 1000 og Kværner Stord.
   

  Alle typer stålbygg

   
  Vi kan levere alle typer bygg etter ditt behov. Vi har blant annet erfaring med idrettshaller, flyhangarer, lagerbygg, forretningsbygg, havbruk, miljøhaller, båthaller også videre. Alle Hallmakers næringsbygg og haller kan selvfølgelig leveres over hele landet med like god kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat om ditt neste byggeprosjekt.
   

  Hvem er Hallmaker?

   
  I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av næringsbygg. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, med fokus på lagerbygg og stålbygg og er fortsatt i familiens eie.
   
  For å komme raskt i kontakt med oss for en uforpliktende prat, benytt deg av kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.