NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Send forespørsel

  Maskinhall

  Ønsker du å bygge en maskinhall, men er usikker på hvordan du kan gjøre det? Det kan vi i Hallmaker hjelpe deg med!
   

  Vi leverer i alle størrelser

   
  En maskinhall fra Hallmaker leveres i alle størrelser. Vi leverer din hall i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. En maskinhall leveres i henhold til norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer maskinhall–geometrien.
   
  Vårt tilbud på maskinhall, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i levetiden/leietiden til din maskinhall. En maskinhall fra Hallmaker kan selvfølgelig leveres over hele landet.
   
  Våre tidligere fornøyde kunder inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle og Kværner Stord, hvor vi har levert maskinhaller og stålbygg etter kundens beste ønske.
   
  Se eksempler på maskinhaller og andre typer stålbygg vi har levert på forsiden.
   

  Hvorfor velge Hallmaker

   
  En maskinhall fra Hallmaker kan leveres, prosjekteres og monterers med Linto isolasjon, men også uisolerte. En maskinhall fra Hallmaker er arkitekttegnet og tilpasset kundens behov og leveres til avtalt tid og pris.
   
  Vi jobber kontinuerlig med å være i utvikling. Vi er alltid oppdaterte og vi tar alltid i bruk den seneste teknologien slik at vi kan tilby deg det beste utvalget av blant annet maskinhaller og andre bygg. I tillegg kan vi si at vi er den eneste norske aktøren som benytter arkitekter når vi skal levere designhaller tilpasset din bedrifts behov.
   
  Vi jobber primært med bygg fra 1000 kvadratmeter og oppover, men ta gjerne kontakt, så hjelper vi deg med å finne en maskinhall som passer ditt behov.
   

  Hvem er Hallmaker?

   
  I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av maskinhall og stålbygg. Men vår historie går faktisk nesten hundre år tilbake i tid. Derfor er vi opptatte av å beholde vår yrkesstolthet som kjennetegner en dyktig håndverker. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, og i dag har vi fokus på maskinhall og stålbygg. Vi er fortsatt i familiens eie.
   
  Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud på maskinhall.