NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Stålhall til landbruk

Send forespørsel

  Landbruksbygg

  Hallmaker har vært en av Norges ledende leverandører av landbruksbygg og stålbygg i mer enn 30 år. Vi produserer miljøvennlige modulbaserte haller og dukløsninger til ulike bygg. Hallmaker ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, og er fortsatt i familiens eie.
   
  Våre landbruksbygg prosjekteres og kan tilpasses for eksisterende bebyggelse, miljø og funksjonskrav. Vi leverer energieffektive løsninger for optimal lagring og effektiv bruk. Ved å dimensjonere etter norske vær- og vindforhold, sørger vi for sikker oppføring og bruk av bygget. Noen fordeler med å velge et stålbygg til din konstruksjon, er at det er raskt og kostnadseffektivt å sette opp, og resulterer i vedlikeholdsvennlige og sterke bygg som tåler ekstremt uvær. Her kan du lese mer om stålhall til landbruk.
   
  Våre øvrige produkter og tjenester inkluderer blant annet:
   
  Stålbygg

  Kjøle- og fryselager

  – Utleie av hall

  – Vedlikehold av bygg

  – Balkong og innglassing
   
  Bygningens formål avgjør valg av funksjon, kvalitet, totalkostnad og ferdigstillelse. Et landbruksbygg fra Hallmaker gir deg høy fleksibilitet gjennom standardiserte moduler, slik at det er enkelt å utvide dersom plass- eller funksjonsbehovet skulle endre seg. Vi hjelper deg med valg av løsninger, og kan bistå med eksterne rådgivere til prosjektet. Som eneste norsk aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer isolerte stålbygg. Dette har ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka.
   
  Det stilles egne krav til landbruksindustrien for sporbarhet, fleksibilitet, leveringstider og stabilitet i produksjon. Hos Hallmaker har vi lang erfaring med problemstillinger knyttet til landbruksbygg, og kan hjelpe deg med å optimalisere driften. Våre erfarne medarbeidere kan gi deg råd i forbindelse med valg av tekniske løsninger tilpasset krav til funksjon.
   
  Hallmakers konsept med flyttbare, modulbaserte og fullisolerte haller og bygg, gir deg som kunde lav risiko og lav kostnad. Hallmakers landbruksbygg er ideelle enten du vil leie eller eie. Vi har et bredt utvalg av ulike størrelser og funksjoner. Vårt mål er å sikre fokus på din kjernevirksomhet, og forutsigbare kostnader i hele byggets eie- eller leietid.
   
  Vi leverer landbruksbygg og stålbygg over hele landet. Kontakt oss i dag for et godt tilbud på landbruksbygg.