NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Send forespørsel

  Fryselager

  I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av fryselager, stålbygg og byggservice. Vi produserer miljøvennlige modulbaserte haller og dukløsninger til ulike bygg. Hallmaker ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, og er fortsatt i familiens eie. Våre produkter og tjenester inkluderer blant annet:
   
  – Kjøle- og fryselager

  – Stålbygg

  – Utleie av hall

  – Vedlikehold av bygg

  – Balkong og innglassing
   
  Til våre kjøle- og fryselagre leverer vi energiriktige løsninger for optimal lagring og effektiv bruk. Vi dimensjonerer etter norske vind- og værforhold for sikker oppføring og bruk av bygget. Et fryselager fra Hallmaker gir deg høy fleksibilitet gjennom standardiserte moduler, slik at det er enkelt å utvide dersom plassbehovet skulle endre seg. Konseptet med flyttbare, modulbaserte og fullisolerte fryselagre og bygg, gir deg som kunde lav risiko og lav kostnad.
   
  Et kjøle- og fryselager krever egne løsninger for temperaturkontroll, redusering av kjøletap, lyskilder og lagringsløsninger. For at kjølelageret skal være energi- og brukseffektivt, gjelder det å kjøle ned minst mulig areal og samtidig ha høy utnyttelse av volumet. Mobile pallreoler kan redusere grunnflaten på lageret, noe som resulterer i betydelig reduksjon av energitap. Dette fører til lavere investeringskostnader i bygg, maskiner og utstyr.
   
  Det stilles spesielle krav til kjøleindustrien for fryselager, sporbarhet, fleksibilitet, leveringstider og stabilitet i produksjon og oppbevaring. For selve produksjon leverer vi både landbruksbygg, flerbrukshaller, og bygg tilpasset den spesifikke produksjon. Hos Hallmaker har vi lang erfaring med problemstillinger knyttet til fryselager, og kan hjelpe deg med å optimalisere virksomhetens drift. Våre erfarne medarbeidere kan gi deg råd i forbindelse med valg av tekniske løsninger tilpasset din virksomhets krav til funksjon.
   
  – Vi definerer formål med bygget

  – Formålet avgjør valg av funksjon, kvalitet, totalkostnad og ferdigstillelse

  – Vi hjelper med valg av løsning

  – Vi hjelper med eie- eller leieløsninger

  – Vi kan bistå med eksterne rådgivere til prosjektet (arkitekt, konsulent mm.)
   
  Enten du vil kjøpe eller leie fryselager, har vi et bredt tilbud av ulike størrelser og funksjoner. Vårt mål er å sikre fokus på din bedrifts kjernevirksomhet, og forutsigbar kostnad i hele hallens leie- eller eietid.
   
  Hallmaker leverer kjøle- og fryselager over hele landet. Kontakt oss i dag for et godt tilbud på fryselager.