NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Isolert stålhall

Isolert stålhall

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålhaller. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919 og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer isolerte stålhaller over hele landet til avtalt tid og pris. Vi jobber primært med isolerte stålhaller fra 500 til 3000 kvadratmeter. Våre tidligere kunder av isolert stålhall inkluderer blant annet Lund Gruppen, DHL og Montér/Optimera.

Som eneste norske aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer en isolert stålhall. Dette fokuset har blant annet ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka. Se eksempler på isolerte stålhaller vi har levert på forsiden.

En stålhall fra Hallmaker leveres i alle størrelser med mesanin for kontorfunksjoner hvis det er ønskelig. Vi leverer din stålhall i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav.

Å bygge en stålhall er en fleksibel måte å bygge på. stålhaller har kortere og mer forutsigbar produksjonstid enn andre byggeformer. I tillegg er en stålhall svært miljøvennlig og enkelt å vedlikeholde. Disse konstruksjonene er så sterke og fleksible at de kan stå imot alt fra jordskjelv til orkaner.

Hallmaker sitt tilbud på isolert stålhall, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i hallens levetid/leietid. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud på isolert stålhall.Send forespørsel