NORSK SELSKAP ETABLERT 1919 – OMSETNING 900 MILL NOK – KONTORER I 5 LAND.
Hallmaker AS er et selskap i Rubb Industries.

Send forespørsel

  Havbruk

  Hallmaker er blant Norges ledende aktører innen havbruk og andre stålbygg. Vi produserer miljøvennlige modulbaserte haller og duker til ulike formål. Hallmaker ble stiftet av Hans Kristian Torgersen i 1919, og er fremdeles i familiens eie.
   
  Våre bygg til havbruk prosjekteres og tilpasses eksisterende bebyggelse, miljø og funksjonskrav. Vi leverer energieffektive løsninger for optimal lagring. Hallmakers bygg til havbruk leveres normalt uten innvendige søyler for effektiv bruk. Ved å dimensjonere etter norske vær- og vindforhold, sørger vi for sikker oppføring og bygg av bruket. Noen av de mange fordelene med å velge stål i konstruksjonen er at stål har stor bæreevne i forhold til vekt, og skaper solide og fleksible konstruksjoner. Stål er også kostnadseffektivt og vedlikeholdsvennlig. Ved å bruke stål som byggemateriale kan du sette opp alt fra mindre redskapshus, til større bygninger som fiskeoppdrettshaller.
   
  I tillegg til bygninger til havbruk, leverer Hallmaker blant annet følgende løsninger:
   
  – Stålkonstruksjoner

  – Kjøle- og fryselager

  – Utleie av hall

  – Vedlikehold av bygning

  – Balkong og innglassing
   
  Bygningens formål avgjør valg av funksjon, kvalitet, totalkostnad og ferdigstillelse. Ved å velge havbruk fra Hallmaker får du høy fleksibilitet gjennom standardiserte modeller, slik at du enkelt kan utvide dersom plass- eller funksjonsbehovet skulle endre seg. Vi hjelper deg med valg av løsninger, og kan bistå med eksterne rådgivere og samarbeidspartnere til prosjektet. Som eneste norsk aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer isolerte stålbygg. Dette har ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka.
   
  En rapport fra Det Kongelige Norske Videnskabers Selskab og Norges Tekniske Vitenskapsakademi anslår at omsetningen i sjømatnæringen vil kunne seksdobles innen 2050 – til ca. 550 milliarder kroner. Mye av veksten vil i så fall skje innen havbruk. Rapporten anslår av havbruksproduksjonen totalt vil være på rundt 5 millioner tonn i 2050.
   
  Hallmaker vil bidra til å gjøre havbruk til en næring Norge kan dra nytte av og være stolte av i årene fremover. Vårt konsept med flyttbare, modulbaserte og fullisolerte haller, gir deg som kunde lav risiko og lav kostnad. Hallmakers bygninger til havbruk er et godt valg, enten du vil eie eller leie. Vi har et bredt utvalg av ulike størrelser og funksjoner. Vårt mål er å sikre fokus på din kjernevirksomhet, og forutsigbare kostnader i hele byggets eie- eller leietid.
   
  Vi leverer bygg til havbruk over hele Norge. Kontakt oss i dag for et god tilbud på ditt neste bygg til havbruk.