Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold
Stålhall Stålhall

Stålhall

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålhaller. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919 og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer isolerte og uisolerte stålhaller over hele landet til avtalt tid og pris. Vi jobber primært med stålhaller fra 500 kvadratmeter og oppover, men ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne et næringsbygg som passer ditt behov.

Som eneste norske aktør i vårt segment benytter vi arkitekter når vi leverer en stålhall. Dette fokuset har blant annet ført til nominasjon fra Norsk Design for god byggeskikk, og velkjente leveranser som Oslo Havns seilhall på Sjursøya og Nationalmuseets grønne frosk på Tullinløkka. Se eksempler på stålhaller vi har levert på forsiden. Hallmaker sitt tilbud på stålhall, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i hallens levetid/leietid.

Alle Hallmaker sine stålbygg og stålhaller kan selvfølgelig leveres over hele landet med like god kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig snakk om din neste stålhall.Send forespørsel