Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold
Stålbygg Stålbygg Stålbygg

Stålbygg

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålbygg. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, med fokus på lager og stålbygg og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer Linto isolerte og uisolerte bygg og haller, og leverer arkitekttegnede bygg tilpasset kundens behov til avtalt tid og pris. Vi jobber primært med bygg fra 1000 kvadratmeter og oppover selv om mindre prosjekter forekommer.

Et stålbygg fra Hallmaker leveres i alle størrelser, og gjerne med mesanin for kontorfunksjoner. Vi leverer ditt stålbygg i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. Stålbygg leveres normalt med flatt tak for å ivareta norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer bygnings – geometrien. Våre tidligere kunder av stålbygg inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle, Rema 1000 og Kværner Stord.

Du kan se fler eksempler på bygg og haller vi har levert på forsiden. Hallmaker sitt tilbud på stålbygg, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i  levetiden/leietiden til ditt bygg. Hallmaker kan selvfølgelig levere bygg og haller over hele landet med samme sikkerhet og kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat om ditt neste bygg fra Hallmaker.

For å komme raskt i kontakt med oss for en uforpliktende prat, benytt deg av kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

 Send forespørsel

Please leave this field empty.