Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold
Rundbuehall Rundbuehall Rundbuehall

Rundbuehall

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av rundbuehall og stålbygg. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, med fokus på stålhaller og stålbygg og er fortsatt i familiens eie. En rundbuehall fra Hallmaker kan leveres, prosjekteres og monterers med Linto isolasjon, men også uisolerte.

En rundbuehall fra Hallmaker er arkitekttegnet og tilpasset kundens behov og leveres til avtalt tid og pris. Vi jobber primært med bygg fra 1000 kvadratmeter og oppover, men ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne en hall som passer ditt behov. En rundbuehall fra Hallmaker leveres i alle størrelser.

Vi leverer din rundbuehall i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. En rundbuehall leveres i henhold til norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer bygningsgeometrien. Våre tidligere kunder inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle, Nobina Norge AS og Kværner Stord. Se eksempler på rundbuehaller vi har levert på forsiden. Hallmaker sitt tilbud på rundbuehall, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i  levetiden/leietiden til din rundbuehall.

Hallmaker kan selvfølgelig levere bygg og haller over hele landet med samme sikkerhet og kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat om ditt neste bygg fra Hallmaker.

For å komme raskt i kontakt med oss for en uforpliktende prat, benytt deg av kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.Send forespørsel