Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold

Spørsmål og svar om stålbygg

HVORDAN KAN JEG FÅ PRIS PÅ ET STÅLBYGG?
Stålbygg er ikke metervare. Så å si alle bygg er ulike. Kontakt oss, så gir vi deg en nøyaktig pris. Vi vil stille deg en del spørsmål om størrelse, stil og bruksområder.

 

HVA ER DE TRE VIKTIGSTE GRUNNENE TIL Å VELGE STÅLBYGG?
Dette kommer helt an på hva som er viktigst for deg. Men stålbygg er en fleksibel måte å bygge på. Stålbygg har kortere og mer forutsigbar produksjonstid enn andre byggeformer. I tillegg er stålbygg svært miljøvennlig og enkelt å vedlikeholder.

 

HVORDAN FÅR JEG DEN LAVESTE PRISEN?
Stålbygg er i seg selv ikke spesielt kostbart sammenlignet med andre byggeformer. Du bør derfor ikke være mest opptatt av så lav pris som mulig. Det du bør ha fokus på er formålet med bygget, at du velger en leverandør som følger prosessen fra A-Å, og at du velger en leverandør som er kjent for å levere etter tidsplan og i henhold til avtalt budsjett. Det kan dukke opp mange ubehageligheter underveis om ikke alt er gjennomtenkt på forhånd. Vi pleier å si at vi bygger bygget før det bygges.

 

TRENGER JEG ARKITEKT?
Dette kommer an på dine behov. Det er godt mulig at du finner en modell av et stålbygg som vi har satt opp for en annen. Dersom du ønsker å bygge noe mer unikt anbefaler vi at vi involverer arkitekt.

 

HVOR STERKT ER EGENTLIG STÅLBYGG?
Stålbygg er så sterkt og fleksibelt at det står i mot orkan og til og med jordskjelv.

 

KAN JEG BYGGE PÅ ET EKSISTERENDE STÅLBYGG?
Ja, fordi stålkonstruksjoner er sterke og fleksible.

 

HAR DERE GODE REFERANSER?
Vi har levert stålbygg over hele Norge i løpet av de siste 30 årene. Kontakt oss så skal vi finne en referanse som passer til ditt prosjekt.

 

ER JEG NØDT TIL Å KJØPE STÅLBYGGET ELLER HAR DERE ANDRE ORDNINGER?
Vi setter opp stålbygg og leier det ut til en fast pris og kontraktstid. Flere av våre kunder foretrekker denne ordningen.

 

HVEM ER HALLMAKER?
Selskapet ble etablert for snart 100 år siden. Vi som driver i dag er tredje generasjon. Vi er etablert i 10 land.

 

 Send forespørsel