Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold
Næringsbygg Næringsbygg

Næringsbygg

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av næringsbygg. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, med fokus på lagerbygg og stålbygg og er fortsatt i familiens eie. Vi prosjekterer og monterer Linto isolerte og uisolerte næringsbygg, og leverer arkitekttegnede bygg og haller tilpasset kundens behov til avtalt tid og pris.

Vi jobber primært med næringsbygg fra 1000 kvadratmeter og oppover, men ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne et næringsbygg som passer ditt behov. Et næringsbygg fra Hallmaker leveres i alle størrelser, og gjerne med mesanin for kontorfunksjoner. Vi leverer ditt bygg i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. våre bygg leveres normalt med flatt tak for å ivareta norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer bygningsgeometrien.

Våre tidligere kunder av næringsbygg inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle, Rema 1000 og Kværner Stord. Se eksempler på haller og byggverk vi har levert på forsiden. Hallmaker sitt tilbud på næringsbygg, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i levetiden/leietiden til ditt næringsbygg.

Alle Hallmaker sine bygg og haller kan selvfølgelig leveres over hele landet med like god kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig snakk om ditt neste byggeprosjekt.

For å komme raskt i kontakt med oss for en uforpliktende prat, benytt deg av kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.Send forespørsel