Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold

Havbruk

I dag er Hallmaker en av Norges ledende aktør i markedet for bygg til havbruk. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919 og er fortsatt i familiens eie. Våre bygg til havbruk leveres normalt uten innvendige søyler for optimal bruk. Vi dimensjonerer etter norske vind- og værforhold for sikker oppføring og bruk av bygget. Våre erfarne medarbeidere rådgir deg i forhold til valg av optimale løsninger for ditt havbruk. Et bygg fra Hallmaker gir deg høy fleksibilitet gjennom standardiserte moduler/seksjoner slik at utvidelser enkelt kan gjennomføres om ditt plassbehov endrer seg. Hallmaker sitt tilbud på bygg til havbruk sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet.

En rapport fra Det Kongelige Norske Videnskabers Selskap og Norges Tekniske Vitenskapsakademi anslår at omsetningen i sjømatnæringen vil kunne seksdobles innen 2050 – til ca. 550 milliarder kroner. Mye av veksten vil i så fall skje innen havbruk. Rapporten anslår at havbruksproduksjonen totalt vil være på rundt 5 millioner tonn i 2050.

Hallmaker vil bidra til å gjøre havbruk til en næring Norge kan dra nytte av og være stolte av i årene fremover. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud på ditt neste bygg til havbruk.

 

 Send forespørsel