Norsk selskap etablert 1919 – omsetning 900 mill nok – kontorer i 10 land

Produkter
Søk etter innhold
Lagerhall Flerbrukshall

Flerbrukshall

I mer enn 30 år har Hallmaker vært en av Norges ledende leverandører av stålhaller og stålbygg. Selskapet ble startet av Hans Kristian Torgersen i Oslo i 1919, med fokus på stålhaller og stålbygg og er fortsatt i familiens eie. En flerbrukshall fra Hallmaker kan leveres, prosjekteres og monterers med Linto isolasjon, men også uisolerte.  

En flerbrukshall fra Hallmaker er arkitekttegnet og tilpasset kundens behov og leveres til avtalt tid og pris. Vi jobber primært med bygg fra 1000 kvadratmeter og oppover, men ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne en flerbrukshall som passer ditt behov. Våre haller kan leveres i mange forskjellige størrelser og varianter.

Vi leverer din flerbrukshall i henhold til Norsk Standard med snø- og vindlaster i henhold til lokale myndighetskrav. En flerbrukshall leveres i henhold til norske kommuners reguleringsplaner som ofte regulerer byggningsgeometrien. Våre tidligere kunder inkluderer blant annet Norwegian Air Shuttle, Oslo havn og Kværner Stord. Se eksempler på flerbrukshall som vi har levert på forsiden.

Hallmaker sitt tilbud på flerbrukshall, enten du vil kjøpe eller leie, sikrer deg fokus på din kjernevirksomhet og forutsigbar kostnad i  levetiden/leietiden til din flerbrukshall.

Hallmaker kan selvfølgelig levere bygg og haller over hele landet med samme sikkerhet og kvalitet fra nord til sør. Kontakt Hallmaker i dag for et godt tilbud og en hyggelig prat om ditt neste bygg fra Hallmaker.

For å komme raskt i kontakt med oss for en uforpliktende prat, benytt deg av kontaktskjemaet nedenfor. Vi ser frem til å høre fra deg.Send forespørsel